Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Yritys

Asiakaskohtaista palvelua ja varmaa osaamista

Yrityksen toiminta lähti käyntiin vedenpuhdistuksella 90-luvun lopussa. Alusta alkaen olemme tehneet räätälöityjä vedenkäsittelyn kokonaisratkaisuja sekä pieniin että suuriin kohteisiin. Asennamme sopivan toteutuksen niin vapaa-ajan asuntoihin kuin maatalousyksikköihinkin.

Laajensimme pian toimintaamme myös kylmätekniikan puolelle. Teemme kylmähuoneita ja isoja jäähdytysjärjestelmiä eri teollisuuksille sekä asennamme lämpöpumput monenlaisiin kohteisiin, kuten omakotitaloihin.

Yksi tärkeä toimintamme osa on lämmön talteenotto. Toteutamme ja kehitämme eri ratkaisuja sekä optimoimme nykyisiä järjestelmiä esimerkiksi maatalousyksiköissä. Lämmön talteenotossa poistoilman lämpö otetaan hyötykäyttöön, mikä vähentää huomattavasti lämmityskustannuksia ja on energiatehokasta.

Vedenkäsittelyn ja kylmätekniikan ohella teemme myös LVI-töitä.

Toimintamme on asiakaslähtöistä, mikä tarkoittaa, että toteutamme kotiisi tai yrityksellesi mukautetusti järkevimmän ja parhaan ratkaisun. Alan ammattilaisina osaamme yhdistää eri laitteet sopivaksi järjestelmäksi ja suositella parasta ratkaisua juuri sinulle.